Dagboek van zZiep

 • Bezoek leuke plaatsen

  We zijn naar de Apenheul geweest! Bij de ingang kun je een ‘aapvrije’ tas lenen om je spullen in te stoppen, want anders gaan de loslopende apen er mee vandoor.

  Lees verder ...
 • Dagboek - sportdag

  Vorige week hadden we sportdag op school. Gelukkig viel het mee met de regen! We werden in groepen ingedeeld en moesten allemaal verschillende sporten doen. Dat was echt hartstikke leuk!

  Lees verder ...
 • Dagboek - Werkstuk maken

  Voor school moesten we een werkstuk maken. Je mocht zelf een onderwerp kiezen. Ik koos giftige dieren. Toen moesten we eerst in de bibliotheek boeken zoeken over giftige dieren. Ik heb een boek over slangen, spinnen en over dodelijke huisdieren meegenomen.

  Lees verder ...
 • Dagboek - Lezen op school

  Op school hebben we een leeskwartiertje. Dan mag je lezen in een boek dat je uit de schoolbieb hebt gehaald. Ik kies altijd een boek met een mooie kaft, maar soms vind ik het verhaal wel tegenvallen of nog te moeilijk. Dan doe ik mijn boekenlegger gewoon iedere keer een paar bladzijde verder en droom ik een beetje weg.

  Lees verder ...
 • Dagboek - Anders

  Ik vind het niet zo leuk dat ik woorden anders opsla dan de andere kinderen in de klas. Meestal buig ik me heel diep over mijn schrift, mijn haar valt dan een beetje voor mijn gezicht. Niemand kan dan zien dat ik af en toe mijn ogen dicht doe en de woorden in mijn hoofd zie staan. Anders zijn is stom, toch?

  Lees verder ...

← ouder nieuwer →