Dagboek van zZiep

 • Dagboek - songteksten!

  Weet je wat leuk is? Zingen! Je hoeft er echt geen Glennis Grace voor te zijn hoor!
  Lekker een songtekst erbij pakken van een liedje die jij mooi vindt, de bijpassende muziek opzetten en dan uit volle borst meezingen, steeds opnieuw tot je het hele nummer uit je hoofd kent.

  Lees verder ...
 • Dagboek - Clubkampioenschap Judo

  Ik heb meegedaan aan de clubkampioenschappen van judo. Dat vond ik reuze spannend hoor! Ik had nog nooit een wedstrijd gedaan. Maar de meester had in de les uitgelegd hoe het allemaal zou gaan.

  Lees verder ...
 • Hoe goed kan jij lezen met een stopwatch voor je neus juf?

  Vorige week moest ik een leestoets doen bij de juf. Ik heb een leuke juf hoor, maar zo’n toets, dat vind ik niet leuk. Met zo’n stopwatch erbij en dan moet je een stukje lezen binnen de tijd. Sommige stukjes gaan goed, maar soms herken ik woorden niet goed en dan gaat het toch niet goed.

  Lees verder ...
 • Dagboek - thema op school

  Hebben jullie dat ook, dat je op school een paar weken een speciaal thema hebt? Wij hebben het nu over de Romeinen. Dat is leuk joh!

  Lees verder ...
 • Dagboek - surprise

  Sinterklaas verrassingHeb jij wel eens een surprise gemaakt? Dat is om Sinterklaas te helpen op school. Hij en zijn Pieten hebben het namelijk veel te druk om alle klassen van alle scholen te bezoeken. Daarom gaan de hogere klassen Sinterklaas helpen met het uitdelen van cadeautjes en om het extra leuk te maken, maak je er dan een verrassingsknutselwerk omheen

  Lees verder ...

← ouder nieuwer →