Dagboek van zZiep

 • Hoe goed kan jij lezen met een stopwatch voor je neus juf?

  Vorige week moest ik een leestoets doen bij de juf. Ik heb een leuke juf hoor, maar zo’n toets, dat vind ik niet leuk. Met zo’n stopwatch erbij en dan moet je een stukje lezen binnen de tijd. Sommige stukjes gaan goed, maar soms herken ik woorden niet goed en dan gaat het toch niet goed.

  Lees verder ...
 • Dagboek - thema op school

  Hebben jullie dat ook, dat je op school een paar weken een speciaal thema hebt? Wij hebben het nu over de Romeinen. Dat is leuk joh!

  Lees verder ...
 • Dagboek - surprise

  Sinterklaas verrassingHeb jij wel eens een surprise gemaakt? Dat is om Sinterklaas te helpen op school. Hij en zijn Pieten hebben het namelijk veel te druk om alle klassen van alle scholen te bezoeken. Daarom gaan de hogere klassen Sinterklaas helpen met het uitdelen van cadeautjes en om het extra leuk te maken, maak je er dan een verrassingsknutselwerk omheen

  Lees verder ...
 • Dagboek - jammie, jammie

  Gisteren ben ik weer naar de kookstudio geweest. Millie (de mevrouw die ons vertelt hoe het allemaal moet) had vorige keer gevraagd wat we wilden gaan maken. Nou zoete dingen natuurlijk! We hebben bananenbrood met noten gemaakt en pancakes en muffins en muffins met spek en kaas. Lekker joh, ik had echt geen zin meer om ‘s avonds nog te eten!

  Lees verder ...
 • Bezoek leuke plaatsen

  We zijn naar de Apenheul geweest! Bij de ingang kun je een ‘aapvrije’ tas lenen om je spullen in te stoppen, want anders gaan de loslopende apen er mee vandoor.

  Lees verder ...

← ouder nieuwer →