Dagboek van zZiep

 • Dagboek - surprise

  Sinterklaas verrassingHeb jij wel eens een surprise gemaakt? Dat is om Sinterklaas te helpen op school. Hij en zijn Pieten hebben het namelijk veel te druk om alle klassen van alle scholen te bezoeken. Daarom gaan de hogere klassen Sinterklaas helpen met het uitdelen van cadeautjes en om het extra leuk te maken, maak je er dan een verrassingsknutselwerk omheen

  Lees verder ...
 • Dagboek - jammie, jammie

  Gisteren ben ik weer naar de kookstudio geweest. Millie (de mevrouw die ons vertelt hoe het allemaal moet) had vorige keer gevraagd wat we wilden gaan maken. Nou zoete dingen natuurlijk! We hebben bananenbrood met noten gemaakt en pancakes en muffins en muffins met spek en kaas. Lekker joh, ik had echt geen zin meer om ‘s avonds nog te eten!

  Lees verder ...
 • Bezoek leuke plaatsen

  We zijn naar de Apenheul geweest! Bij de ingang kun je een ‘aapvrije’ tas lenen om je spullen in te stoppen, want anders gaan de loslopende apen er mee vandoor.

  Lees verder ...
 • Dagboek - sportdag

  Vorige week hadden we sportdag op school. Gelukkig viel het mee met de regen! We werden in groepen ingedeeld en moesten allemaal verschillende sporten doen. Dat was echt hartstikke leuk!

  Lees verder ...
 • Dagboek - Werkstuk maken

  Voor school moesten we een werkstuk maken. Je mocht zelf een onderwerp kiezen. Ik koos giftige dieren. Toen moesten we eerst in de bibliotheek boeken zoeken over giftige dieren. Ik heb een boek over slangen, spinnen en over dodelijke huisdieren meegenomen.

  Lees verder ...

← Ouder Nieuwer →