Dagboek van zZiep

 • Dagboek - Week 5: geniet van het buitenleven

  Weet je dat lezen best leuk kan zijn? In de zomervakantie hoef je niet de hele dag op school te zitten. Je kunt lekker buitenspelen of naar het strand of naar het bos. En als je geluk hebt ga je misschien ook nog naar het buitenland. Daar is het helemaal anders, heb je daar woorden voor?

  Lees verder ...
 • Dagboek - Week 4: reizen

  Weet je dat lezen best leuk kan zijn? Als je op reis gaat kun je onderweg ook lezen. De verkeersborden en de reclameborden bijvoorbeeld. Maar je kunt ook zelf nieuwe woorden maken van letters van een nummerbord. Maak eens een verhaal van de woorden die je onderweg hebt gemaakt.

  Lees verder ...
 • Dagboek - Week 3: recepten fun

  Weet je dat lezen best leuk kan zijn? Je kan bijvoorbeeld lekkere receptjes uitzoeken om te maken. Een smoothie of een fruitsalade of zo. De zomer is de tijd van makkelijk eten en vaak mag ik helpen. En ben je bijvoorbeeld op de camping dan is het helemaal leuk, want dan is het niet erg als je knoeit!

  Lees verder ...
 • Dagboek - Week 2: houd contact

  Weet je dat lezen best leuk kan zijn? In de zomer krijg ik altijd een vakantieboek. Daarin staan verhalen en stripverhalen, maar ook een heleboel spelletjes! Hier vind je nog meer idee├źn om in de vakantie te doen .

  Lees verder ...
 • Dagboek - Week 1: Vier de zomer

  Weet je dat lezen best leuk kan zijn? Ik lees bijvoorbeeld graag in een boek van Geronimo Stilton. In de zomer hoef je niet zo veel te lezen als op school, maar er zijn wel een heleboel leuke spelletjes om te doen. Toch handig, dat je het alfabet niet vergeet . Tips nodig?

  Lees verder ...

← Ouder Nieuwer →