Dagboek van zZiep

 • Dagboek - jammie, jammie

  Gisteren ben ik weer naar de kookstudio geweest. Millie (de mevrouw die ons vertelt hoe het allemaal moet) had vorige keer gevraagd wat we wilden gaan maken. Nou zoete dingen natuurlijk! We hebben bananenbrood met noten gemaakt en pancakes en muffins en muffins met spek en kaas. Lekker joh, ik had echt geen zin meer om ‘s avonds nog te eten!

  Lees verder ...
 • Bezoek leuke plaatsen

  We zijn naar de Apenheul geweest! Bij de ingang kun je een ‘aapvrije’ tas lenen om je spullen in te stoppen, want anders gaan de loslopende apen er mee vandoor.

  Lees verder ...
 • Dagboek - sportdag

  Vorige week hadden we sportdag op school. Gelukkig viel het mee met de regen! We werden in groepen ingedeeld en moesten allemaal verschillende sporten doen. Dat was echt hartstikke leuk!

  Lees verder ...
 • Dagboek - Werkstuk maken

  Voor school moesten we een werkstuk maken. Je mocht zelf een onderwerp kiezen. Ik koos giftige dieren. Toen moesten we eerst in de bibliotheek boeken zoeken over giftige dieren. Ik heb een boek over slangen, spinnen en over dodelijke huisdieren meegenomen.

  Lees verder ...
 • Dagboek - Lezen op school

  Op school hebben we een leeskwartiertje. Dan mag je lezen in een boek dat je uit de schoolbieb hebt gehaald. Ik kies altijd een boek met een mooie kaft, maar soms vind ik het verhaal wel tegenvallen of nog te moeilijk. Dan doe ik mijn boekenlegger gewoon iedere keer een paar bladzijde verder en droom ik een beetje weg.

  Lees verder ...

← ouder nieuwer →