Over zZiep

 • zZiep is een karakter van een kind. Niet zo maar een kind, maar een kind dat creatief is en vindingrijk. Een kind dat graag speelt en bijna altijd vrolijk is. Op school heeft dit kind het niet makkelijk en soms denkt het van zichzelf dat het dom is. Maar u als ouder, weet dat hij of zij eigenlijk heel slim is. Dit kind is gevoelig voor sfeer en voelt dingen feilloos aan.

  Lees verder ...
 • zZiep staat voor een grote categorie kinderen (én volwassenen), die vooral goed zijn in het doen van dingen. Vaak kunnen deze kinderen goed redeneren en veel zaken praktisch doorzien. Ze lopen voorop bij boswandelingen, educatieve schoolreizen en bezoeken aan doe-musea zoals Nemo of het Archeon.

  Lees verder ...
 • Elke dag weer, zien ongeruste ouders, dat hun kinderen leerproblemen hebben (leesproblemen, spellingproblemen, rekenproblemen en automatiseringsproblemen). Maar een kind kan leren om op een andere manier met informatie om te gaan, waardoor deze wel geautomatiseerd wordt. Niet iets wat tijdelijk werkt, maar wat een structurele oplossing biedt.

  Lees verder ...
 • Ter ondersteuning van zZiep hebben we promotiemateriaal beschikbaar. Hang de posters op strategische plekken zoals op school, in de bibliotheek, in de sportclub, in het buurthuis en laat de wereld kennis maken met zZiep!

  Lees verder ...

← Ouder Nieuwer →